Εταιρεία2019-12-03T14:59:14+00:00

Εταιρεία

Τα κυλικεία δεν αποτελούν μια πρόχειρη λύση σίτισης και εστίασης. Αντιθέτως και ανάλογα με το χώρο όπου λειτουργούν, έρχονται να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες ενός ιδιαίτερου κοινού, που μπορεί να είναι ο μαθητής στο σχολείο, ο εργαζόμενος ή ο συναλλασσόμενος πολίτης στη δημόσια υπηρεσία, ο ασθενής και ο συνοδός του σε κάποιο νοσοκομείο, ο ταξιδιώτης που αναχωρεί αλλά και ο τουρίστας που έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Βλέποντας λοιπόν την κατάσταση που επικρατούσε – και επικρατεί – στο χώρο των κυλικείων τα τελευταία χρόνια, το 2001 αποφασίσαμε με μια μικρή ομάδα συνεργατών να στοχεύσουμε ψηλά, βγάζοντας στην αγορά ένα νέο brand name διαχείρισης κυλικείων, το οποίο θα συνδύαζε την εξυπηρέτηση με την αισθητική, την ποιότητα με την ευγένεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η mi Cafetal, αποτελεί σήμερα το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και πείσμα, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Πάντα με γνώμονα την προσφορά, την ασφάλεια και την ποιότητα, με στόχο τη δημιουργία και διατήρηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή και τους συνεργάτες μας.Η παρουσία μας στην αγορά σηματοδοτείται από το 1996 με την επωνυμία «Νικόλαος Μίχος».Ωστόσο, η ταχύτατη ανάπτυξη της επιχείρησης οδήγησε σύντομα στη σύσταση των εταιριών «Νικόλαος Μίχος & ΣΙΑ Ε.Ε» – «Μίχος Νικ. & ΣΙΑ Ε.Ε», το 2001 και το 2005 αντίστοιχα, με αντικείμενο την εκμετάλλευση κυλικείων (κλειστή αγορά).Σήμερα οι δύο εταιρείες λειτουργούν αλληλένδετα και συμπληρωματικά κάτω από τον διακριτικό τίτλο «mi Cafetal» και διαχειρίζονται 24 κυλικεία σε όλη την Ελλάδα, υπό την ευθύνη και επίβλεψη του ιδρυτή τους, κ. Νικόλαου Μίχου

Όραμα

Αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία μας, στο στήσιμο και τη λειτουργία καταστημάτων στο πλαίσιο της «κλειστής αγοράς», φιλοδοξούμε σύντομα να προχωρήσουμε ένα βήμα πιο πέρα, φέρνοντας την mi Cafetal στο επίκεντρο του καταναλωτικού ενδιαφέροντος.

Προκειμένου να το επιτύχουμε, φροντίζουμε πάνω από όλα να διασφαλίζουμε επιτυχημένες συνεργασίες τόσο με τις διοικήσεις των εκμισθωμένων χώρων, όσο και με τους προμηθευτές μας. Και φυσικά να ισχυροποιούμε τη θέση μας, στη συνείδηση χιλιάδων ικανοποιημένων καταναλωτών.

Περιβάλλον Αισθητική

Τα mi Cafetal δεν είναι απλά μια εταιρεία διαχείρισης κυλικείων, αλλά ένα ισχυρό brand name που εισάγει μια νέα φιλοσοφία στο χώρο της εστίασης κλειστού τύπου. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, επιδίωξη μας ήταν η δημιουργία μιας ενιαίας στρατηγικής ταυτότητας, που θα αντανακλά τη γενικότερη αντίληψητης επιχείρησης για παροχές επιπέδου στο: χώρο, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες.

Η απαράμιλλη αισθητική και το σύγχρονο design των καταστημάτων μας, η καθαριότητα και η ευγένεια των εργαζομένων μας, δίνουν σημαντική υπεραξία σε κάθε χώρο και συμβάλλουν στην καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Εταιρική Ταυτότητα

Πηγή έμπνευσης για τον σχεδιασμό του σήματος και της ταυτότητας της εταιρείας αποτέλεσε η ισπανική λέξη Cafetal που στα ελληνικά σημαίνει καφεοφυτεία. Συνδυάζοντας μια κούπα καφέ με την γραφιστική αποτύπωση μια καφεοφυτείας, μέσα από καθαρές και ευδιάκριτες φόρμες, δημιουργήσαμε ένα αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα στόχος του οποίου είναι να λειτουργήσει ως trademark, εγγύησης, ποιότητας και εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή.

Το λογότυπό – σήμα μας έχει κατοχυρωθεί για όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Γραφείο Εναρμόνισης Εσωτερικής Αγοράς (OHIM).

Από το 2019 στην εταιρία μας έχουν προστεθεί νέα Project τα οποία είναι τα mini meal, mi Cafetal Bakery, Greco Corner & Greco Street, όπου με αυτά χαράζουμε νέους δρόμους για το μέλλον της εταιρίας μας.

To Greco street σας περιμένει να απολαύσετε μεσογειακά πιάτα και διάφορα τοπικά προϊόντα επιλεγμένα με μοναδικό γνώμονα την κορυφαία ποιότητα. Σε χώρο απαράμιλλης αισθητικής σας εγγυόμαστε την απόλαυση του γεύματός σας!

Το Mini Meal ένα concept βασισμένο στη Βρετανική κουλτούρα, προσφέρει draft μπύρα, ιδιαίτερα burgers, πίτσες, αναψυκτικά και φυσικά υπέροχο καφέ 100% Arabica.

Το Greco Corner, ένας υψηλής αισθητικής χώρος, σας προσφέρει απολαυστικό καφέ από επιλεγμένες ποικιλίες 100% Arabica. Αγνά ελληνικά προϊόντα συνθέτουν τα σάντουιτς και τα αρτοσκευάσματα που επιλέξαμε για εσάς!

Το miCafetal Bakery σε χώρο σύγχρονου design προσφέρει απολαυστικό καφέ, ποικιλία σε σάντουιτς, αρτοσκευάσματα, χυμούς και αναψυκτικά.