Προϊόντα2019-10-30T13:29:08+00:00

Τα προϊόντα μας

Ποιότητα, αξιοπιστία, εξυπηρέτηση είναι τα τρία χαρακτηριστικά τα οποία συνοψίζουν τη φιλοσοφία της mi Cafetal, στην παροχή υπηρεσιών εστίασης. Στα κυλικεία της εταιρείας μας, μεταξύ άλλων διατίθενται: καφές, αφεψήματα και αναψυκτικά, σάντουιτς, προϊόντα ζύμης και σφολιάτας, μικρογεύματα, σοκολάτες και γλυκά, ψιλικά είδη αλλά και παραδοσιακά γλυκίσματα, σε κυλικεία αεροδρομίων, με στόχο την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος.

Γνωρίζοντας πλήρως τις απαιτήσεις του αντικειμένου μας, αλλά και τις απαιτήσεις της αγοράς προχωρήσαμε στην εφαρμογή ενός εξειδικευμένου συστήματος διαχείρισης των κυλικείων μας, σύμφωνα με τη χρήση των χώρων όπου λειτουργούν (νοσοκομεία – αεροδρόμια). Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να λειτουργούμε άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευόμενα, πετυχαίνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Με αυτό τον τρόπο καταφέρνουμε να λειτουργούμε άμεσα, αποτελεσματικά και στοχευόμενα, πετυχαίνοντας την απρόσκοπτη λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας. Σε αυτό το πλαίσιο, στα κυλικεία των νοσοκομείων ο κατάλογος των προϊόντων μας εμπλουτίζεται με παραφαρμακετικά προϊόντα (όπως πάνες, υποσέντονα, αντισηπτικά και είδη προσωπικής υγιεινής), για την εξυπηρέτηση ασθενών, συνοδών αλλά και επισκεπτών στα νοσηλευτικά ιδρύματα.

Εκτός από την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, ο συγκεκριμένος διαχωρισμός μας επιτρέπει να υλοποιούμε και ένα ολοκληρωμένο σύστημα εκπαίδευσης του προσωπικού, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κοινού στο οποίο απευθύνεται το κάθε κυλικείο.

Έτσι, οι εργαζόμενοι στα κυλικεία της mi Cafetal που βρίσκονται εντός αεροδρομίων, μιλούν απαραιτήτως αγγλικά, προκειμένου να εξυπηρετούν με τον καλύτερο τρόπο, επισκέπτες του εξωτερικού.